Inloopdagen over bio-energie

Dinsdag 14 mei is de eerste inloopmiddag bij Wayland Energy Waddinxveen. Tot en met de zomervakantie 16 juli is de projectleider Egon Coolen elke dinsdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur te vinden in Cultuurhuys De Kroon, Gouweplein 1 te Waddinxveen. Geïnteresseerden kunnen hier terecht met hun vragen over de bouwplannen én meer horen en zien van de nieuwe bio-energie-installatie.

Egon Coolen, projectleider bij Wayland Energy Waddinxveen, vertelt dat hij graag in gesprek gaat met inwoners: “Ik heb gemerkt dat er nog veel vragen zijn over de bouw van de

bio-energie-installatie. Het is belangrijk om elkaar te leren kennen. Daarom zit ik elke week in het Cultuurhuys, is onze nieuwe website www.waylandenergy.nl online én kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Iedereen is van harte welkom langs te komen. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen? Dan kunnen we ook een afspraak maken waarbij ik bij u thuis langs kom. Kortom, het gaat zeker lukken om elkaar te ontmoeten. In verband met de beperkte kantoorruimte graag vooraf aanmelden via: we@wayland.nl of per telefoon 010-4400740.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Egon Coolen, Wayland Energy, via we@wayland.nl of via 010-4400740.

Over de inloopmiddagen

Inloopmiddag: elke dinsdagmiddag start 14 mei tot en met 16 juli van 13.00 tot 17.00u.

Locatie: Cultuurhuys De Kroon, Gouweplein 1 Waddinxveen