Vacature Business Controller

Wayland Energy produceert duurzame warmte en levert die aan glastuinbouwbedrijven of aan stedelijke omgeving. Deze duurzame warmte is afkomstig van meerdere bronnen. Denk hierbij aan diepe aardwarmte of warmte uit een bio-energie installatie. Na het realiseren van de warmtebron en het bijbehorende warmtenet zorgt Wayland Energy ervoor dat er per verzorgingsgebied een toekomstbestendig energiebedrijf ontstaat.

Wij zoeken voor ons team een

Business Controller

die met ons mee wil bouwen aan een duurzame toekomst en het financiële geweten wordt van Wayland Energy.

Wat ga je doen
Voor een aantal grote duurzame energieprojecten, ben je nauw betrokken bij het opstellen van business cases voor projecten. In nauwe samenwerking met de CFO van de Wayland Groep zorg je dat alles geregeld wordt voor het verkrijgen van projectfinanciering.

Tijdens de bouwfase ben je de spin in het web, houdt je de investeringsbegroting in de gaten en verzorg je de managementrapportages over de realisatie versus begroting en liquiditeitsprognoses en de maandcijfers.

Je geeft (ongevraagd) advies op basis van de prognoses, ontwikkelingen en kansen en risico’s welke je gesignaleerd hebt. Ook verzorg je, van aanvraag tot realisatie, de subsidie voor duurzame energie en de verzekeringen.

Wie ben je
Je bent iemand die weet dat je zelf initiatief moet nemen wil er iets gebeuren. Je bent in staat is om anderen enthousiast te maken voor je ideeën. Complexe zaken weet je met jouw analytische en kritische vermogen, op een logische wijze terug te brengen naar hoofd- en bijzaken. Je weet, zowel je persoonlijke als de rapportage-communicatie zodanig in te zetten, dat wat je zegt en schrijft, altijd helder en duidelijk overkomt.

Je beschikt over:

  • WO bedrijfskundig, -economisch werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een cost-, project- of business control rol, bij voorkeur in een technische omgeving
  • Kennis van bedrijfsprocessen
  • Uitstekende MS Excel skills
  • Je houdt van werken in een klein, dynamisch team met korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit

Wat bieden wij
Wayland Energy is onderdeel van een innovatieve en slagvaardige mkb-onderneming gevestigd in Bergschenhoek, een 60 jaar oud familiebedrijf met wortels in de agrarische sector.

Je krijgt een passend salaris. We zijn aangesloten bij de CAO Glastuinbouw, wat betekent dat er 8,33% vakantiegeld betaald wordt, 25,5 vakantiedag per jaar van toepassing is en dat het pensioen geregeld wordt bij BPL. Daarnaast bieden wij nog diverse secundaire voorzieningen.

Wanneer je interesse in deze functie hebt, vragen we je jouw motivatie en cv te sturen naar HR@Wayland.nl t.a.v. Els van Hekesen, HR Manager a.i. of klik op onderstaande button.
Wanneer je op voorhand vragen hebt, dan kun je hiervoor contact opnemen met Sellie Kuperus, telefoon 010-521 08 81

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.