010 - 521 0881

Weg en Land 2, 2661 DB Bergschenhoek

Martin van der Hout Wayland Energy

Wayland Energy gaat samenwerking aan met Martin van der Hout

Wayland Energy en Martin van der Hout werken vanaf januari 2021 strategisch samen in de ontwikkeling en realisatie van duurzame warmtebedrijven in Zuid-Holland.

Martin van der Hout staat Wayland Energy bij in de initiatiefase van nieuwe warmteprojecten en bij de verdere vorming van structurele samenwerkingsverbanden met andere spelers in de Nederlandse aardwarmtesector.

Als energieprofessional heeft Martin praktische en beleidsmatige ervaring in de glastuinbouw en energiemarkt. Zijn netwerk in de aardwarmte is vanuit zijn voormalige rol als secretaris-generaal van DAGO ongeëvenaard. Zowel bij de betreffende overheden, in de warmteketen als bij verschillende onderzoeksinstituten.

Martin heeft veel zin in de nieuwe samenwerking: “Ik ben bekend met het ondernemerschap, de daadkracht en de integriteit van Wayland Energy en dat motiveert mij enorm. Samen zullen we grote slagen maken in de verduurzaming van de warmtevoorziening in Zuid-Holland en goed kunnen inspelen op de behoeften van de afnemers en de omgeving.”

Wayland Energy heeft momenteel vijf opsporingsvergunningen en één winningslocatie voor aardwarmte. Daarnaast heeft Wayland verdergaande ambities voor de toepassing van aardwarmte voor zowel glastuinbouw als gebouwde omgeving.